Stiri

Castel Rally by EHRLE - Ruta castelelor vizibile și invizibile

  2022-05-09 (articol)  
În perioada 20-21 mai 2022 mașinile de epocă vizitează castele “de epocă”.
Traseul cursei amicale ne conduce la și în apropierea a peste zece castele din județul Mureș și Bistrița-Năsăud.

Traseul raliului va avea cca 350km pe ruta Sângeorgiu de Mureș - Lechinta - Bistrița - Batros - Reghin - Târgu Mureș.


Castel Rally by EHRLE este la ediția a șaptea si este prima etapa a campionatului de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice organizat de Retromobil Club Romania. La eveniment vor participa 60 de mașini sub steagul României, Ungariei, Spaniei, respectiv a Germaniei.


Înscrierile pentru raliu se pot face în mai multe categorii, în functie de vechimea mașinilor istorice. Vor primi undă verde doar concurenții care se prezintă cu o mașină fabricată până la 31 decembrie 1992 și dețin atestat de vehicul istoric.


Evenimentul începe la Sângeorgiu de Mureș. Ne vom aduna în castelul Máriaffi în data de 20 mai la ora 9 și cursa va începe la ora 11. Aici așteptăm cu drag reprezentanții presei și pe toți cei interesați de mașinile istorice.

Vom parcurge traseul cursei de cca 350km în cinci etape. În prima zi vom parcurge cca 150km pe traseul Sângeorgiu de Mureș-Voivodeni-Lechința-Chiraleș-Arcalia-Bistrița. În a doua zi traseul pornește de la Bistrița către Batoș, ulterior ajungem în Reghin. Aici va avea loc expoziția comorilor oldtimer. Ni se vor alătura în expoziție proprietarii și iubitorii mașinilor istorice de la Reghin. Startul ultimei etape
dăm de aici. Finish-ul va fi în cetatea medievală de la Târgu Mureș, unde va avea loc și premierea concurenților.
Pentru mai multe informații accesați siteul destinat evenimentului: http://www.castelrally.ro/Acest eveniment este organizat de Classic Car Club Mures împreună cu EHRLE, Retromobil Club România, Primăria Târgu Mureș, Primăriași Sangeorgiu de Mures, Primăria Reghin. Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri pentru sprijin și implicare!Sponsori principali: Zsofia srl, ZASS România, The Family Butchers.
Sponsori: Boutique Hotel Le Baron, Vie Vin Lechința, Materom Auto Expert, Liliac, Rombat, Holomed, Valea Ascunsă, Chocolate in a Bottle, Ecomotive, ChronoFun, Brutăria Eldi, Zaig, IDsystem, Viessmann Transilvania, Fertan, Zooku.


Informații generale despre noi: Classic Car Club este un club fondat în 2010 în Târgu Mureș. Organizăm anual mai multe raliuri de regularitate, și evenimente destinate mașinilor și pasionaților de mașini de epocă. Amintim doar cele mai importante evenimente de acest gen: Castel Rally by EHRLE, Wine and Classics by ZASS, rally60 - youngtimer rally.
 detalii< < < Stiri